Partida din Liga Elitelor a juniorilor U16 s-a incheiat cu o remiza spectaculoasa: Universitatea Craiova – Progresul Spartac 3-3 (2-2). Pentru bleu-albastri au marcat Tong Nicolas, Andrei Matei si Demeter Mihai.

 

Echipa folosita:
Sitaru Luca – Dumitru Ion, Cergan Ricardo, Bălăceanu Adrian, Raduly Mihai – Butonași Alexandru, Ohaci Andrei (C) – Tong Nicolas, Demeter Mihai, Cerneanu Andrei – Andrei Matei. Au mai evoluat: Costea Ionuț, Yildiz Suat, Văduva Andrei, Pasăre Valentin, Zamfir Alexandru.

La fel ca in partida de la Cornetu, oltenii au inceput in forta si aveau 2-0 in minutul 8, dar pana la pauza progresistii au revenit si au egalat.

A doua repriza au inceput tot ei mai bine si au marcat, apoi am revenit si, dupa o ocazie singur cu portarul a lui Ohaci, am reusit egalarea cu opt minute inainte de final prin Demeter, dupa o pasa de la Raduly.

Echipa antrenata de Robert Oancea si Mihai Ciparidis continua astfel seria prestatiilor foarte bune in fata echipelor din fruntea clasamentului (U Craiova este vicecampioana nationala a anului trecut). Felicitari si succes in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s