Pe Stadionul Progresul Spartac a avut loc cuplajul de juniori republicani dintre Progresul Spartac și Astra Giurgiu. La U19, bleu-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-2 prin golurile marcate de Stroe și Ispas, de două ori. Golul victoriei a fost marcat în ultimul minut de către Ispas, din lovitură liberă directă.

La juniori U17, Progresul Spartac a cedat cu scorul de 3-2 deși formația noastră a condus cu 2-0 la un moment dat. Jianu și Niculescu au fost autorii golurilor din prima repriză. Echipa utilizată: Bonu Costin – Anița Valentin (C), Nițu Rares, Niculescu Mario, Nadolu Ionuț – Pană Răzvan, Călin Nicolae – Jianu Gabriel, Mihalache Cătălin, Mătreața Marian – Negoiță Luca Au mai evoluat: Necula Alexandru, Alecu Ionuț, Lazăr Mihai, Bardaș Alexandru, Tamaș Liviu.

Un gând despre „Rezultate în oglindă pentru juniorii republicani

  1. Bună ziua!! Am văzut meciurile, felicitări U19, dar nu același lucru îl pot spune despre U17….in prima repriza puteam conduce cu 4,5 goluri…..in a doua am întrat cred eu cu figuri în cap….S-au luat golurile pe greșeli individuale ale jucătorilor noștri. Dar nu aici este problema acestei echipe, ci în alta parte….parea mea ca nu sunt o echipa, sunt bisericuțe și joaca doar între ei, dacă greșește un jucător ceilalți nu îl încurajează ci îl cearta, îl respinge, nu ii mai pasează…..nici măcar mana cu el nu mai da…..Ajuns acasă am vizionat la TV Manchester City cu Wolverhamton 0-2… Greșeli individuale ale lui Fernandinio și Otamendi, dar nu am văzut un alt jucător sa ii certe ci i-au încurajat. Mentalitatea, asta ne lipsește noua sau cei 7 ani de acasă pe care unii nu ii au.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s