La nivelul juniorilor C (under 15, nascuti dupa 1 ianuarie 2005), sezonul 2019-2020 este structurat in doua faze – una locala, la nivel de AJF/AMFB, si una nationala / locala, in functie de pozitia ocupata in clasamentul primei faze.

Pentru Capitala au fost alocate sase locuri calificative la faza nationala, pentru cele sase castigatoare de grupe. Progresul Spartac a fost repartizat in cea de a sasea grupa, alaturi de formatiile a doua centre de juniori foarte puternice, conform ierarhizarii proaspat intocmite de FRF (in care centrul nostru ocupa locul 45): Sport Team (locul 6) si Steaua (locul 20).

Porniti asadar cu sansa a treia, elevii antrenorului George Jecu au surprins pe toata lumea cu un parcurs perfect, castigang pe linie primele sase partide si ajungand inaintea penultimei etape cu un avans de 5 puncte fata de locul secund, Sport Team. Meciul direct de ieri putea fi decisiv sau putea readuce in calcule echipa oaspete, mai ales ca bleu-albastrii incheiau cu o deplasare dificila la Steaua.

In fata a peste 150 de spectatori, asistenta impresionanta pentru un meci de juniori disputat duminica dimineata, pe o vreme nefavorabila, Sport Team a intrat la pauza cu avantaj de 2-1 (pentru noi marcase Mihai Simion) pe care a reusit sa il apere pana cu trei minute inainte de final. Golul lui Sorin Paun, cu capul, dupa o centrare de pe dreapta, a adus insa egalitatea si o superba calificare progresista, in premiera pentru tanarul nostru club (la U16 s-a intrat direct, pe baza clasificarii) intr-o competitie nationala!

Felicitari din nou tuturor celor care au reusit aceasta performanta: Beti Stefan – Guliman Andrei, Istrate Cosmin, Culina Eduard, Dinache Claudiu – Anghel David, Stânga Razvan, Paun Sorin – Simion Mihai, Romanescu Antonio, Datcu Robert. Au mai intrat: Petculescu Robert, Tiron Mihaita, Șerban Robert, Cojocaru David, Dan Stefan, Ciubotaru Stefan. Antrenor: George Jecu.

Un gând despre „Calificare la Liga Elitelor inaintea ultimei etape

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s