La nivelul juniorilor C (under 15, nascuti dupa 1 ianuarie 2005), sezonul 2019-2020 este structurat in doua faze – una locala, la nivel de AJF/AMFB, si una nationala / locala, in functie de pozitia ocupata in clasamentul primei faze.

Pentru Capitala au fost alocate sase locuri calificative la faza nationala, pentru cele sase castigatoare de grupe. Progresul Spartac a fost repartizat in cea de a sasea grupa, alaturi de formatiile a doua centre de juniori foarte puternice, conform ierarhizarii proaspat intocmite de FRF (in care centrul nostru ocupa locul 45): Sport Team (locul 6) si Steaua (locul 20).

Porniti asadar cu sansa a treia, elevii antrenorului George Jecu au surprins pe toata lumea cu un parcurs perfect, castigang pe linie primele sase partide si ajungand inaintea penultimei etape cu un avans de 5 puncte fata de locul secund, Sport Team. Meciul direct de ieri putea fi decisiv sau putea readuce in calcule echipa oaspete, mai ales ca bleu-albastrii incheiau cu o deplasare dificila la Steaua.

In fata a peste 150 de spectatori, asistenta impresionanta pentru un meci de juniori disputat duminica dimineata, pe o vreme nefavorabila, Sport Team a intrat la pauza cu avantaj de 2-1 (pentru noi marcase Mihai Simion) pe care a reusit sa il apere pana cu trei minute inainte de final. Golul lui Sorin Paun, cu capul, dupa o centrare de pe dreapta, a adus insa egalitatea si o superba calificare progresista, in premiera pentru tanarul nostru club (la U16 s-a intrat direct, pe baza clasificarii) intr-o competitie nationala!

Felicitari din nou tuturor celor care au reusit aceasta performanta: Beti Stefan – Guliman Andrei, Istrate Cosmin, Culina Eduard, Dinache Claudiu – Anghel David, Stânga Razvan, Paun Sorin – Simion Mihai, Romanescu Antonio, Datcu Robert. Au mai intrat: Petculescu Robert, Tiron Mihaita, Șerban Robert, Cojocaru David, Dan Stefan, Ciubotaru Stefan. Antrenor: George Jecu.

Un gând despre „Calificare la Liga Elitelor inaintea ultimei etape

  1. Am stat cu sufletul la gura, toti parintii. Ne-am bucurat la cote maxime, inca ne ustura palmele… Bravo, baieti!!! Multumim domnului antrenor pentru tot!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s