Pentru a doua oara consecutiv, divizionara secunda Sportul Snagov a folosit in unsprezecele de start nu mai putin de sase fosti jucatori ai Progresului Spartac: Turbatu, Ghidurea, Neacsu, Apostol, Nechita si Dorobantu! (foto).

Daca saptamana trecuta ilfoveniI au ratat surpriza la Constanta dupa un penalty acordat contra lor in prelungiri la 0-0, astazi tot un penalty in prelungiri le-a adus egalarea la 1, dupa ce clujenii deschisesera scorul. Intr-un fel, cel putin in cazul Ghidurea si Apostol, care erau progresisti atunci, acest rezultat poate fi considerat o mica „revansa” pentru eliminarea din saisprezecimile de Cupa in fata celor de la U Cluj de anul trecut.

Si daca tot am amintit partida de la Constanta, sa spunem ca pentru Apostol, Nechita si Neacsu a reprezentat o revenire pe stadionul de la malul marii la ceva mai mult de un an de la egalul reusit sub culorile bleu-albastre, care ne-a adus la un pas de promovare. Un an si cateva luni care s-a dovedit un interval suficient pentru ca in lotul Farului sa nu se mai regaseasca absolut nici un jucator din echipa de atunci!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s