Meciul de la Slatina a avut de toate: tensiune, ratari, goluri si un final de infarct. Si a mai avut si cate un gol, de fiecare parte, la care mingea nu a ajuns in plasa portii, ci a fost validat la semnalizarea cate unuia din cei doi arbitri asistenti.

Mai intai, in minutul 60, o actiune reusita a slatinenilor a dus mingea in banda dreapta, de unde juniorul David Oprescu a centrat la bara a doua, Voican, aproape depasit, a impins balonul in transversala, de unde acesta a cazut, dupa parerea tusierului, in spatele liniei portii: 2-0. Apoi, in ultima faza a jocului, dupa o lovitura libera executata de Donca de la 35 m, gazdele nu au reusit sa respinga, iar progresistii au reluat de trei ori consecutiv spre poarta, prima oara in blocaj, a doua oara mingea sutata din apropiere a fost respinsa dinaintea liniei de un fundas, pentru ca apoi lovitura de cap a lui Tudorache sa fie respinsa cu capul tot din zona liniei (foto)! Faza a continuat si din 6 m Stanciu a reluat incredibil peste, dar arbitrul asistent, plasat ideal exact la coltul terenului, avea deja steagul sus, semnalizand intrarea mingii in poarta.

Un 2-2 nebun, cum am mai zis-o, intr-o serie nebuna, in care cel putin 4 echipe sunt angrenate in lupta pentru primul loc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s