Meci nebun in derby-ul etapei de la Slatina! Progresul domina prima repriza, ratand patru ocazii uriase de a deschide scorul prin Acasandrei, Boiangiu, Lixandru si Tudorache. Si, cum se intampla in fotbal, in min 44 Vlad, nejenat, respinge defectuos o centrare pana la experimentatul Vasile Gheorghe care trimite direct la colt: 1-0, la primul sut spre poarta al gazdelor!!

Dupa reluare, in ciuda schimbarilor, jocul progresist devine confuz, iar gazdele prind curaj si, la o prima actiune cursiva, reusesc desprinderea dupa o centrare de pe dreapta care e respinsa de Voican, dar cade in spatele liniei portii, conform semnalizarii tusierului (min 60). In continuare, Progresul preseaza, dar fara claritate, iar cea mai mare ocazie ii apartine lui Vlada care suteaza la colt dar Voican prinde.

Cu 12 minute inainte de final, Acasandrei finalizeaza cu capul imparabil o centrare primita din corner si relanseaza jocul. Gazdele rezista si rateaza o noua ocazie uriasa prin acelasi Vlada, blocat in extremis pe 14 metri. Iar la ultima faza a meciului se produce nemaisperata egalare dupa o invalmaseala generala la care gazdele resping de doua ori consecutiv din zona liniei portii iar tusierul ridica steagul indicand ca mingea a trecut linia portii, cel mai probabil dupa reluarea lui Tudorache!

Un rezultat per total echitabil, echipele impartindu-si reprizele castigate, iar golurile venind cu consecventa contrar cursului jocului.

Au evoluat: Voican – Vlad (70 Parfeon), Acasandrei, Leafu, Lixandru (46 A. Grigore) – Boiangiu (70 Sandru), Geana, Donca – Milea (57 Petcu) – Stanciu, Tudorache.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s