In derby-ul de la Moreni, Progresul a inceput mai bine si a reusit – cu ceva noroc – deschiderea rapida a scorului in min 16, cand un sut puternic de la 20 m al lui Donca a fost deviat cu capul de fundasul Oaie si l-a pacalit pe portar. Dar gazdele revin si, dupa doua interventii bune ale lui Raduta, egaleaza prin Iliescu la o iesire neinspirata la ofsaid a lui Acasandrei (min 34).

Dupa pauza Progresul preia din nou initiativa, Acasandrei e de doua ori foarte aproape de a-si repara greseala cu un gol, dar cel care marcheaza e Tudorache (min 64), dupa o actiune excelentaza lui Parfeon. Bleu-albastrii continua sa domine, dar portarul scoate doua suturi grele ale lui Donca. Iar in minutul 77, dupa un corner progresist, morenarii pleaca pe contraatac si egaleaza nesperat prin Dragan. Dominarea neta de pe final a Progresului nu aduce si un nou gol, astfel ca putem regreta o victorie scapata printre degete.

Au jucat: Raduta – Parfeon, Acasandrei, Leafu, A. Grigore (79 Sandru) – Boiangiu (79 Matei), Geana, Donca – Milea (65 Petcu) – Stanciu (87 Lixandru), Tudorache.

Un gând despre „Progresul rateaza victoria la Moreni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s