În Liga secundă, ex-lanterna roșie Sportul Snagov a învins Rapid cu 3-2, după un meci foarte frumos. Poștoarcă a deschis scorul pentru ilfoveni, după o incursiune pe dreapta, apoi Roșu a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, pentru 2-0. Rapidiștii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, înscris de Labeau din poziție corectă. Argentinianul Roskopf a punctat pentru 2-1, în minutul 48, dar pe contraatac Roșu, din pasa lui Nechita, a ridicat tabela la 3-1. Pe final, Roskopf a înscris cu o lovitură de cap puternică, de la 14 metri, dar rapidiștii au deraiat în halta Snagov.

La echipa locală, Sportul Snagov, au fost titulari mai mulți jucători care au trecut pe la Progresul Spartac, Ghidurea, Neacșu, Apostol și Turbatu. Nechita a intrat pe final, iar Dorobanțu a fost rezervă neutilizată. Dintre acestia, doar Apostol s-a aflat pe teren si la victoria Progresului cu 3-1 in fata Rapidului din primavara.

Sportul Snagov este la al treilea rezultat consecutiv pozitiv pe teren propriu, după 1-1 cu Universitatea Cluj și 3-2 cu Pandurii Tg. Jiu, săltând pe locul 18, cu 8 puncte acumulate. Într-un alt meci al rundei, Metaloglobus a remizat, 0-0, cu FC Argeș, galeria piteșteană și cea progresistă fiind înfrățite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s