Cu inca patru goluri, Progresul ajunge la un total de 30 in unsprezece partide, dintre care 21 marcate in cele doar patru jocuri disputate in Intrarea Vrabiei!

Ciprian Stanciu a deschis scorul cu capul (foto), gasit liber de o centrare excelenta a lui Vlad, si a inchis tabela cu un sut la colt din interiorul careului, dupa o faza creata de Milea. Cu un total de noua goluri, atacantul progresist il depaseste in clasamentul golgeterilor seriei pe V. Gheorghe (8), fiind devansat doar de V. Mihai (Voluntari) cu 12 si Ivan (Bascov) cu 10.

Milea a reusit un nou gol frumos, cu sut din afara careului, iar faptul ca in ultima vreme a inceput sa isi treaca in cont constant reusite sau pase decisive nu poate decat sa ne bucure. Pe lista marcatorilor a aparut in premiera si Sandru – care a inscris cu capul dupa un corner – jucator care in ultimii doi ani a evoluat in liga secunda pentru Clinceni si Farul si pe care speram ca reusita de ieri sa il „deblocheze” in meciurile urmatoare.

Tudorache si Donca, „urmaritorii” lui Stanciu, au fost in schimb ghinionistii zilei, primul cel putin avand cinci mari ocazii de gol nefructificate. Iata situatia la zi a marcatorilor progresisti:

Stanciu – 9

Tudorache – 6

Donca – 4

Acasandrei, Milea – 2

Vlad, Curt, Ispas, Petcu, Sandru, Negoita (Colonesti), Scheau (Slatina) – cate unul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s