Si la meciul cu Astra, Progresul a reusit cateva actiuni de atac bazate pe posesie prelungita, in spiritul fotbalului modern de azi, pe care Andrei Erimia incearca sa il imprime si bleu-albastrilor.

Astfel, primul gol a pornit de la un aut pe dreapta executat de Vlad, in care mingea a circulat pana in latura stanga a terenului, a revenit la centru, apoi Donca l-a gasit liber pe dreapta cu o pasa pe jos pe Vlad, acesta a centrat ideal la bara a doua de unde Stanciu a reluat imparabil cu capul (foto).

Golurile doi si trei au venit pe o respingere a fundasilor, respectiv direct dupa un corner, dar golul patru a fost din nou rodul unei faze elaborate, la care adversarii nu au atins mingea. De data asta, s-a plecat dintr-un aut de poarta batut scurt, fundasii centrali au pasat intre ei, apoi Matei a trimis la centru la Milea. Acesta i-a pasat lui Stanciu care a plecat cu mingea la picior pana la marginea careului, apoi l-a vazut urcand pe Milea pe stanga si i-a pasat. Tanarul mijlocas si-a depasit adversarul in viteza, a centrat din nou, pe jos, la Stanciu care a sutat puternic la colt pentru 4-0. De data asta, am numarat doar opt pase…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s