Progresul Spartac va juca, în această etapă, vineri 15 noiembrie, în deplasare cu FC Voluntari II, satelitul echipei care în LIga I este lanternă roșie. Voluntărenii îl au la timonă pe fostul jucător dinamovist Cosmin Bărcăuan și reprezintă o pepinieră pentru prima echipă a clubului.

În general, Cristiano Bergodi, antrenorul de la echipa mare, nu disponibilizează jucătorii din lot pentru a evolua la Liga a III-a. Totuși au fost unele cazuri, gen Leasă, Fl. Bălan sau Țîră, care au fost trimiși la a doua garnitură. Se pare că, în fereastra rezervată echipelor naționale, cei de la FC Voluntari vor efectua un stagiu de pregătire la care Bergodi dorește să aibă la dispoziție lotul complet, așa că șansele de a ajunge vreun fotbalist consacrat la echipa secundă scad destul de mult.

FC Voluntari II a înregistrat câteva rezultate bune în acest tur de campionat, printre care și un 0-0 pe terenul celor de la Flacăra Moreni. Cosmin Bărcăuan a început partida de la Moreni în următoarea formulă de joc: Igor Markovic-M. Leasa, V. Gâsă ,C-tin Costache, Florin Balan- David Staiculescu,Claudiu Borțoneanu , Vasile Mihai, Alexandru Ilie, Cezar Trandafirescu- Cătălin Țîră.

Portarul bosniac Igor Markovic, care are peste 30 de selecții la naționalele de juniori ale țării sale, este foarte bun și dorește să demonstreze că are calități să joace în prima ligă.

FC Voluntari II strânge ce este mai bun la echipele de juniori și încearcă să lanseze jucători spre fotbalul mare. Clubul voluntărean mai are și echipa FC Voluntari III, care joacă în Liga a IV-a ilfoveană. FC Voluntari II se află pe locul 10 în clasament, cu 15 puncte și golaveraj negativ, 26-30. Cele doua echipe s-au mai intalnit in editia 2017-2018 a Ligii a III -a, iar rezultatele au fost 2-2 la Voluntari (foto) si 2-0 pentru Progresul in Intrarea Vrabiei.

Partida FC Voluntari II – Progresul Spartac va avea loc pe Stadionul ”Gheorghe Dincă”, primul teren al localității ilfovene, care este în stare foarte bună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s