La Voluntari, in fata unui adversar in forma, care nu pierduse in fata celorlalte fruntase ale seriei, Slatina si Moreni, Progresul a reusit o partida foarte solida, impunandu-se cu 3-0 (1-0).

Scorul a fost deschis rapid de Boiangiu, cu un sut plasat din interiorul careului (min 12). Pana la pauza notam faze periculoase la ambele porti, pentru noi ratand Stanciu, Parfeon sau Geana.

Imediat dupa reluare (min 49), Tudorache majoreaza scorul din apropiere dupa o faza creata de Sandru. Stanciu (bara din lovitura libera), Milea, Sandru sau Donca nu reusesc sa majoreze scorul, dar se face totusi 3-0 pe final cand, de abia intrat, Petcu reia in plasa dupa o pasa foarte buna a lui Milea.

Au jucat: Raduta – Parfeon (68 Vlad), Leafu, Matei, Sandru (82 Grigore) – Geana, Boiangiu, Donca, Milea – Stanciu, Tudorache (62 Ispas, 87 Petcu).

2 gânduri despre „Victorie clara la Voluntari: 3-0 (1-0)

 1. Suntem mândrii de voi!!!
  Sunt progresist din 1977. Sunt bucuros că spiritul Progresului a rămas același și în ziua de astăzi! Adică: joc elegant, spectaculos, fara durități. Vin cu mare bucurie pe stadion! Vin la un spectacol. Fara înjurături, fara capete in gura.
  Cu drag, stima și respect deosebit!
  Hai Progresul!

  Apreciază

 2. In continuarea spuselor anterioare.
  Mi-a plăcut foarte mult Nr. 5 de la Tractorul Cetate. Tehnica și valoare. Și dedicatie. Cred că ar fi un „asset” pt noi. Cam indisciplinat, dar asta se poate educa. Este o părere. Mi-a părut rău de băieții ăia de la Cetate, după ce am citit prin ce necazuri trec. Cred că băiatul acela, Nr. 5, ar putea fi luat liber de contract.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s