În penultima etapă de pe teren propriu, Progresul Spartac întâlnește pe CSM Alexandria. Partida are loc mâine, 22 noiembrie, din motive electorale, pe Stadionul Progresul Spartac din București.

CSM Alexandria este echipa-fanion a județului Teleorman și este continuatoarea tradiției fostei formații de ligă secundă, Rulmentul. Echipa a mai avut, de-a lungul timpului, denumiri precum Unirea, FCM etc. În urmnă cu două sezoane, atunci când s-a înființat clubul sportiv aparținând de Consiliul Local Alexandria, echipa de fotbal a intrat sub egida CSM Alexandria.

În formația condusă de antrenorii Alin Pînzaru și Sorin Albeanu se regăsesc câteva nume grele cum ar fi portarul Olteanu, care este și căpitan de echipă, ori mijlocașul Desculțu, care a jucat și în liga secundă. CSM Alexandria a avut, în acest sezon, un parcurs de regularitate, fiind clasată pe locul al cincilea, cu 22 de puncte și golaveraj 20-13. Alexăndrinenii au înregistrat șapte victorii, un egal și cinci înfrângeri.

În general, ei și-au luat punctele de pe teren propriu, însă au reușit să ciupească și în deplasări. Totuși, deși la început de sezon erau cotați cu șanse de a promova, se pare că acest obiectiv este unul prea îndrăzneț, în actualul sezon, pentru formația din municipiul reședință de județ al Teleormanului.

Echipa tip, utilizată până acum, are următoarea configurație: Olteanu(cpt.) – Sîrbu, Ciocoteala, Gheorghe Ov., Butoi( Gheorghisor) – Popa, Vîlcica( Novacek),Descultu(Durita) – Precup( Iakabfi), Gherase, Terci.

Printre conducătorii echipei se numără și doi foști jucători d eligă secundă, care au îmbrăcat tricoul Rulmentului odinioară: președintele Bogdan Ciobanu, care a fost portar, respectiv delegatul echipei, Constantin Miruță, care a jucat pe post de fundaș central.

Cele două echipe se cunosc destul de bine, CSM Alexandria fiind una dintre partenerele tradiționale de meciuri amicale, în pauzele competiționale, pentru Progresul Spartac.

CSM Alexandria este o echipă ateltică, bine pregătită fizic, care poate crea oricând surprize. Pentru bleu-albaștri acesta este ultimul meci pe teren propriu din 2019, așa că ei doresc un rezultat bun, bazat pe o evoluție pe măsură.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s