De la revenirea, dupa fix un an de evolutii ca mijlocas central, pe postul sau clasic de varf, Ciprian Stanciu si-a regasit imediat apetitul ofensiv, inscriind constant din actiune (anul trecut 14 din cele 18 reusite ale sale venind din faze fixe).

Ieri a inscris unicul gol al meciului cu un sut de la 20 m plasat fix la colt, langa bara, dupa o pasa a lui Milea, la exact 20 de secunde dupa ce tot el sutase slab dintr-o pozitie favorabila (foto). Tot Stanciu a fost cel mai aproape, in repriza secunda, si de golul de 2-0, mai intai la o reluare pe spate, din centrarea lui Sandru, care a lovit bara, si apoi la un sut de la 16 m, scos cu greu, cu un reflex de exceptie, putin peste bara, de experimentatul portar advers.

Cu 10 goluri marcate, Stanciu urca pe treapta a doua in topul golgeterilor seriei, egalandu-l pe Sebastian Ivan (Bascov) in timp ce Vasile Mihai (Voluntari 2) ramane lider cu 12 reusite. Reamintim ca Ciprian Stanciu a fost golgeterul seriei in primul an de Liga a III-a (si al doilea marcator pe toata Liga) si pe locul secund in serie anul trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s