În pofida parcursului fluctuant, echipa Universitatea II Craiova și-a fixat, drept obiectiv în acest sezon, câștigarea seriei și promovarea în Liga a II-a. Satelitul Științei are condiții excelente de pregătire, iar jucătorii sunt tineri cu sete de afirmare care, deseori, sunt invitați la antrenamente cu echipa mare.

Filosofia clubului craiovean este de a avea, inclusiv pentru echipa a doua, meciuri cât mai tari pentru rodaj, aspectul financiar fiind asigurat pentru acest lucru. Evident, de-a lungul sezonului, de la prima garnitură au ajuns să joace în Liga a III-a mai mulți fotbaliști, printre cele mai sonore nume fiind Carlos Fortes, fost atacant la Gaz Metan Mediaș, care a și marcat în al treilea eșalon.

Pentru meciul de astăzi, cu Progresul Spartac, sunt suspendați Briceag și Borta, deoarece cartonașele galbene se cumulează indiferent de eșalon. Ar putea juca și O. Popescu, dar și Bairam sau Vasile Gheorghe.

În mod cert portarul italian Pigliacelli nu va apărea între buturi, deși el nu a fost convocat de Victor Pițurcă la prima echipă. Goal-keeper-ul care în sezonul trecut a marcat un gol și a dat o pasă de gol nu a fost trecut în fondul comun de jucători care pot fi utilizați la echipa-satelit., acest lucru putând fi modificat din iarnă. În poartă, ca și la Voluntari, ar putea apărea veteranul de 43 de ani, Robert Tufiși, care este antrenor cu portari.

Partida de astăzi, de la ora 14.00, va avea loc pe Stadionul Extensiv, din Craiova, situat în Parcul Romanescu. Fiind ultima etapă a turului, Craiova II va juca pentru victorie, fanii olteni venind în număr mare și la meciurile acestei formații. În campionatul trecut au fost incidente la meciurile satelitului din Bănie cu echipa omonimă care este patronată de Adrian Mititelu. Din acest motiv FRF a luat decizia de a despărți cele două Craiove, punându-le în serii diferite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s