Dupa un meci de mare lupta, „condimentat” si cu eliminarea pe final a lui Fortes si Iencsi, Progresul Spartac obtine o victorie mare la Craiova, 2-1 (0-0), scotand practic aceasta formatie din calculele promovarii si asigurandu-si in proportie de 99,9% primul loc la finalul turului!

Dupa o prima repriza echilibrata, in care cea mai mare ocazie ne-a apartinut prin Petcu (intrat in primul unsprezece in locul lui Tudorache, usor accidentat), Progresul deschide scorul in min 49 prin Milea, la o faza la care gazdele au acuzat vehement fault la portar. Oltenii domina dar fara ocazii mari iar golul secund al lui Milea (81) pare sa aduca linistea in tabara noastra, mai ales ca este urmat si de eliminarea lui Fortes pentru un „cap in gura” la Matei.

Dar Tranca inscrie din careu in ultimul minut regulamentar si avem emotii mari pana in minutul 97:41 cand in sfarsit se aude fluierul final.

Au evoluat: Raduta – Parfeon (67 Acasandrei), Matei, Leafu, Sandru – Boiangiu (82 Grigore), Geana (89 Curt), Donca, Milea – Petcu (63 Tudorache), Stanciu.

Felicitari tuturor!

3 gânduri despre „Victorie mare! Progresul va ierna pe primul loc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s