Revirimentul progresist inceput o data cu etapa a sasea poate fi conectat fara indoiala cu un cumul de factori si decizii manageriale: revenirea in Intrarea Vrabiei, trecerea la formula 4-3-1-2, revenirea lui Stanciu, dupa un an ca mijlocas central, pe postul sau clasic de varf. Fiecare dintre aceste schimbari a jucat un rol, dar poate mai importanta decat toate a fost alegerea de a-l titulariza pe Razvan Milea (foto) ca al doilea jucator U19 al formatiei. Evolutiile constant bune ale acestuia au culminat cu partida de ieri de la Craiova, unde tanarul nostru jucator a reusit ambele goluri ale echipei.

Mai intai, in minutul 49, Milea a reusit o recuperare (specialitatea casei) in treimea adversa, i-a pasat lui Stanciu, acesta l-a deschis pe Donca pe stanga, iar decarul nostru a apucat sa suteze inainte de a fi blocat de portarul iesit in intampinare. In continuarea fazei, cei doi s-au ciocnit (de aici faultul la portar cerut de gazde) in timp ce mingea a sarit la Boiangiu, care a sutat in transversala, de unde a ricosat la Milea iar acesta a inscris cu calm din 6 metri.

La golul doi, venit in minutul 81, dupa o jumatate de ora dominata de gazde, Leafu l-a lansat in extrema dreapta pe Stanciu, acesta a centrat perfect pentru Milea, liber, care a reluat cu capul, portarul a respins inapoi la jucatorul nostru, care nu a mai iertat. Cu aceste goluri, Milea ajunge la patru reusite, devenind al treilea marcator al echipei, la egalitate cu Donca.

Golgeterul Stanciu a avut si el trei bune oportunitati in prima repriza, dar nu a reusit sa inscrie, ramanand la cota 10. Rivalii sai din topul seriei au avansat ieri, Ivan (Bascov) cu un gol (in total 11) iar V. Mihai (Voluntari 2) cu doua (pentru un total de 14).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s