Fostul internațional Bănel Nicoliță a anunțat că renunță la proiectul de investiție în fotbal, la echipa din orașul său natal, CS Făurei. Chiar înainte de Anul Nou, Bănel Nicoliță i-a anunțat pe jucătorii legitimați la CS Făurei că sunt liberi de contract să plece spre alte echipe. Potrivit unor ziare locale brăilene, această decizie a lui Bănel Nicoliță vine pe fondul dezamăgirii produse de autoritățile locale, care nu l-au sprijinit financiar în acest proiect, dar și pentru că Bănel Nicoliță dorește să dedice mai mult timp familiei.

Nicoliță, în vârstă de 35 de ani, era un fel de factotum la echipă, el fiind căpitan, antrenor și manager. Bănel Nicoliță a jucat la Poli Timișoara, FCSB, dar și la echipe franceze precum St. Etienne și Nantes.

În cazul în care situația nu se va redresa la CS Făurei, atunci acesta ar fi primul abandon din Liga a III-a, sezonul competițional 2019-2020.

Făureiul ocupa locul 9, cu 20 de puncte acumulate, la finalul turului din seria a II-a. CS Făurei este una din cele doua echipe care ne-au invins in Liga a III-a in 2019, alaturi de CS Blejoi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s