În prima parte a anului, AFC Progresul 1944 Spartac va efectua procesul de legitimare și vizare a legitimațiilor la cele două instituții la care clubul nostru este afiliat. Carnetele noastre vor merge la Federația Română de Fotbal, conform planificării de la Casa Fotbalului, în data de 15 ianuarie 2020.

La Asociația Municipală de Fotbal București, unde programarea este în ordine alfabetică, vizele noastre vor fi aplicate în 6, 7 și 10 februarie.

La Mulți Ani!

3 gânduri despre „Programare vize anuale

 1. La multi ani!
  Bine că a dat Domnul și ați schimbat și voi întâmpinarea cu Universitatea Craiova, care, cu Netoiu, i-a dat un campionat lui Dinamo și ni l-a furat noua, care îl meritam. Care Dinamo, ne-a furat până și tribunele când nu mai aveau ce fura altceva, după ce ne-au furat decenii la rând jucătorii. Dinamo, care acum se mira că i-au ajuns blestemele pentru tot ce au făcut în istoria lor de hoți.

  Apreciază

 2. La multi ani!
  Revin și cu un scurt comentariu fata de Dan Potocianu, care saluta suporterii Progresului cu sigla Universității Craiova în spate.
  Toată stima fata de el, a fost iubit în Cotroceni, dar putea sa ne salute mai bine de undeva din strada, daca ne respecta cu adevărat, nu cu U Craiova în spate.
  Și cred că vă puteți interesa câți bani a luat el de la FC Național, pentru că nu a jucat din dragoste de club, ceea ce este normal ca jucător profesionist.
  Doar o părere va spun: nu mai faceți statui oricui! Că și rimează. (cum ați făcut și cu Stratila, care nu nimerea care e stângul și care e dreptul).

  Apreciază

 3. La multi ani!
  Așteptăm acum sa ne salute și Cornel Dinu, un om foarte important in perioada FC Național, cu sigla lui Dinamo în spate, pentru umilința maximă!
  La cat ne-a furat Dinamo… Și se mira că i-au ajuns blestemele…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s