Progresul Spartac a disputat deja primul amical din noul an, la doar cinci zile de la startul pregatirilor. Adversara i-a fost o echipa care a fost prezenta constant in ultimul deceniu in prima liga din Romania, din care a retrogradat in aceasta vara – Concordia Chiajna.

Chiar daca nu mai este la nivelul anilor trecuti, echipa ilfoveana, cu un nou antrenor – Florin Bratu, coleg la Licenta PRO cu Andrei Erimia – a reprezentat un adversar solid, cu jucatori valorosi si experimentati. Dar in prima repriza, in care a avut pe teren primul unsprezece, Progresul a controlat ostilitatile, blocand bine atacurile adverse si sutand de multe ori la poarta prin Stanciu, Tudorache sau Donca. Cea mai mare ocazie a reprizei ne-a apartinut, sutul din lovitura libera de la 20 m al lui Stanciu lovind incheietura barelor!

Dupa pauza, pe fondul numeroaselor schimbari, echipa din esalonul secund a devenit mai periculoasa si a reusit deschiderea scorului in minutul 74, dupa un sut plasat de la linia de 16 m. Dar bleu-albastrii nu au renuntat si au obtinut egalarea cu 7 minute inainte de final dupa o faza fixa, remiza finala fiind un rezultat mult mai echitabil dupa aspectul partidei.

Progresistii au rulat un lot de 25 de jucatori, dar, din diverse motive, nu toti vor putea fi retinuti in lotul pentru noul sezon. Ca de obicei, echipa se va baza pe nucleul din toamna, din care fac parte nu mai putin de 18 dintre fotbalistii care au evoluat ieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s