Asa cum cei care urmaresc stirile de pe site-ul nostru sau meciurile de pregatire ale echipei au aflat deja, lotului progresist i s-a alaturat de o saptamana si mijlocasul Andreas Iani (21 de ani), jucator crescut la Viitorul Constanta, care in ultimele doua sezoane a evoluat in liga secunda pentru Farul si Daco-Getica.

In editia de campionat 2017-2018, in care Farul a obtinut promovarea in extremis in fata Progresului, Iani a evoluat constant ca titular la „marinari”, fiind jucator „under 19”, pe postul de fundas dreapta. In meciul direct de la malul marii (foto), Iani a avut o interventie care, privind retrospectiv, a fost practic decisiva pentru promovarea constantenilor, reusind sa intercepteze incredibil balonul, dupa un sprint in diagonala in stilul lui Geana la Slatina, din fata lui Tudorache, scapat singur spre poarta, la chiar ultima faza a meciului.

Speram insa ca Iani se va „revansa” fata de bleu-albastri printr-o contributie la fel de importanta, in acest retur, la promovarea Progresului!

Un gând despre „Andreas Iani – ultimul venit la Progresul Spartac

  1. Aici a jucat bărbatul lu nașa lu fii mea Sandu Gabriel și pe urma a plecat la Dinamo și un frate la un prieten de al Gigel Coman în ce divizie sunteti

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s