In meciul de ieri, Progresul a intalnit fara indoiala cel mai puternic adversar din acest an, o echipa care, readucand antrenorul cu care a promovat si a ocupat multe etape prima pozitie in liga secunda in toamna, si-a regasit forta si se anunta o candidata clara la promovare.

Bleu-albastrii, lipsiti de aportul capitanului Stanciu, racit, si al atacantului adus sa il secondeze, Flisc, accidentat, au reusit un joc solid, mai ales in prima parte, cand si-au dominat adversarii, iar scorul final este unul nedrept, care reflecta diferenta de experienta si nu pe cea a evolutiilor pe teren.

Oaspetii au deschis scorul inca din min 9 printr-un gol cum rar se vede pe teren, Cioinac trimitand balonul de la 70 de metri (20 de metri in propriul teren) peste Voican, surprins avansat! Replica progresista a venit prompt si portarul advers -ajutat si de bare – a avut doua interventii de exceptie in fata lui Mihai Ion si Parfeon. Precedat de o alta mare ocazie, a lui Tudorache, autogolul lui Parvulescu, din centrarea lui Milea (min 24), a adus o egalare meritata. Dar, in min 35, la singura faza periculoasa creata de teleormaneni in prima repriza, Sandru are o interventie intarziata asupra atacantului advers si Ciobanu transforma penalty-ul pentru 2-1.

Si repriza secunda a fost echilibrata, dar Turris, cu jucatori care au evoluat si in prima liga, a fost cea care a mai inscris de doua ori prin Voicu (59, din centrarea lui Nwabueze) si Moisie (89, sut de la 20 m).

Mai merita spus si ca s-a jucat intens, la un nivel ridicat pentru un amical, iar doi progresisti, Geana si Vlad, au parasit terenul accidentati, speram nu foarte grav.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s