Unirea Slobozia a fost timp de doi ani o rivala puternica pentru Progresul Spartac la pozitiile fruntase in clasament. In primul an, progresistii au incheiat pe 2 iar ialomitenii pe 3 (dar nu fara a pune o „piedica” alor nostri in lupta pentru promovare cu Farul), iar anul trecut Progresul a devansat doar pe final Unirea pe ultima treapta a podiumului.

In acest an insa, ambele echipe par mai puternice ca oricand, fiind fiecare lider in seria in care evolueaza. Doar in aceasta iarna ialomitenii au adus cinci jucatori cu prezente in liga secunda, printre care Ricardo Mihalache (autorul unei triple in poarta lui Raduta pe cand evolua la Axiopolis) si portarul Gurau (si el remarcat contra Progresului prin cele sapte boabe incasate in faimosul meci cu Farul din Berceni!).

Asa ca meciul de ieri a fost unul dificil pentru bleu-albastri (care au avut si cateva absente notabile), ocaziile create nefiind prea multe in fata unei defensive extrem de puternice si bine organizate. Putea fi totusi 2-1 daca la doar un minut dupa gol Cazaciuc reusea dubla dintr-o pozitie ideala, insa acesta a reluat in portar.

Calitatea jocului prestat de cele doua combatante ieri ne promite insa o revedere la anul intr-un esalon superior!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s