Intr-o partida pe care Turris a programat-o in nocturna ca pe o ultima repetitie inainte de derby-ul cu Rapid din prima etapa a primaverii, Progresul Spartac s-a impus surprinzator cu 2-1 (1-0), luandu-si revansa dupa esecul cu 1-4 de acum trei saptamani in Vrabiei!

Progresul, cu nou venitul Bodea in primul unsprezece (se anunta un duel interesant cu Tudorache, astazi indisponibil, pentru postul de titular), a deschis scorul prin capitanul Stanciu, cu un gol frumos. Gazdele au egalat rapid, dar reusita a fost anulata de arbitru.

In repriza secunda, pe fondul schimbarilor survenite in ambele echipe, Turris inscrie pentru 1-1 (72). Dar Geana da lovitura pentru progresisti in ultimul minut pentru o victorie de prestigiu in fata unui adversar care adunase numai victorii pana acum in pregatiri.

Au evoluat: Raduta – Parfeon, Leafu, Acasandrei, Sandru – Boiangiu, Geana, Donca, Milea – Stanciu, Bodea. Dupa pauza au mai intrat Iani, Petcu, Matei, Lixandru, Dorobantu, Grigore, Voican, Cazaciuc, Brocea.

Sambata de la 12 Progresul va intra din nou pe teren in Intrarea Vrabiei in compania CS Afumati, in timp ce miercuri este programat ultimul amical inainte de startul campionatului, tot pe teren propriu, cu CSM Alexandria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s