Partida de la Turnu Magurele ar fi parut, pentru un spectator neavizat, una oficiala de Liga a II-a, cateva sute de spectatori umpland tribuna I a frumosului stadion local si transmitand ambelor formatii o ambitie si combativitate neasteptate pentru un joc amical.

Este corect sa mentionam ca antrenorul Turris-ului, Eric Lincar, a menajat cativa dintre titulari, dar la fel merita sa observam ca Progresul Spartac a reusit probabil cea mai buna partide din actuala perioada de pregatiri, invingand o echipa care adunase numai victorii clare pana acum. Bleu albastrii au deschis scorul printr-un sut cu bolta, de la 20m, al lui Stanciu, iar pe final, cand gazdele presau, incurajate de egalarea tarzie (Matei min 74), au obtinut victoria printr-un sut la colt, din interiorul careului, al „veteranului”Geana, dupa un corner. Chiar si arbitrul a parut „prins” de atmosfera incinsa a jocului, prelungind repriza secunda „regulamentar” cu nu mai putin de cinci minute!

Astfel, bleu-albastrii isi iau o frumoasa revansa dupa infrangerile din ultimele doua dispute directe, echilibrand din nou balanta disputelor cu cel mai vechi partener de pregatiri al echipei noastre: trei victorii, un egal si trei infrangeri.

La acest meci, progresistii au inaugurat cu succes noile echipamente Jako, in traditionalele culori bleu-albastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s