Progresul Spartac a demonstrat in ultimele doua zile ca se afla intr-un moment foarte bun al pregatirilor, obtinand in mai putin de 48 de ore doua victorii spectaculoase la o echipa de top a ligii secunde, Turris, si o pretendenta la promovarea in aceasta liga, CS Afumati.

Victoria la scor de azi e cu atat mai impresionata cu cat jumatate din titularii de la Turnu Magurele nu au intrat in primul unsprezece. In contextul absentei “veteranilor” Stanciu si Geana banderola a fost purtata de Mircea Donca – nu a fost chiar 100% in premiera pentru ca o mai avusese, pentru un sfert de ora, si la meciul cu Turris.

E clar insa ca postura l-a motivat pe “ardeleanul” Progresului, care a avut o prestatie de exceptie, incununata si cu trei goluri, dintre care unul, in premiera absoluta in cariera de senior, cu capul! Donca a trecut chiar, in ultimele minute, pe langa a patra reusita, un sut al sau de la marginea careului ocolind milimetric poarta. Si a mai reusit ceva decarul progresist in repriza secunda, o “braziliana” spectaculoasa chiar in marginea careului advers.

Clubul CS Afumati, care a avut optiunea sa il recruteze inaintea Progresului atunci cand a venit pentru facultate in Bucuresti, are toate motivele sa il regrete acum.

2 gânduri despre „Ziua cand da Donca gol (si) cu capul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s