Golgeterul Ciprian Stanciu a fost cel care a reusit sa sparga gheata in retur pentru Progresul Spartac, dupa 21 de minute de la start, cu un gol din penalty – specialitatea casei – dupa un fault asupra lui Parfeon. Tot el a dublat avantajul cu o patrundere reusita pana in 6 metri (foto), dupa o pasa a lui Milea. Cele doua goluri ii ridica totalul sezonului la 12, cu care urca pe treapta a doua in clasamentul golgeterilor seriei, dupa Vasile Mihai (Voluntari 2) cu 14 si la egalitate cu Sebastian Ivan (Bascov), ambii fara gol in etapa a 16-a.

Si al doilea golgeter al echipei noastre, Ionut Tudorache, si-a trecut in cont o frumoasa executie, sut puternic in transversala de la 16 m, de unde mingea a ricosat in poarta. Si acesta a fost aproape de o dubla, avand o cursa foarte frumoasa incheiata cu un lob elegant peste portar dar si putin peste poarta.Cu un total de 8 goluri, el urca pe locul 5 in clasamentul marcatorilor seriei noastre.

Ultima reusita i-a apartinut lui Cazaciuc, care confirma forma buna din amicalele iernii si reinnoada sirul golurilor dupa o toamna mai putin inspirata. Pasa de gol a venit chiar de la Stanciu, care s-a aflat de altfel si la originea fazei de la golul trei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s