Atmosfera de ieri din Vrabiei a fost, asa cum a remarcat si comentatorul transmisiunii live in mai multe randuri, una superba, datorita duelului celor doua pasionate galerii.

Suporterii stegari si-au insotit in numar mare favoritii la Bucuresti, in jur de 70 de fani cantand pe toata durata meciului, in ciuda scorului nefavorabil. De partea cealalta, bucurestenii au umplut tribuna I si multi dintre ei au cantat alaturi de cei cateva zeci de membrii ai nucleului galeriei, demonstrand ca si Progresul Spartac e o echipa sustinuta cu pasiune. Pe scurt, o zi superba pentru fotbal, cum nu am mai trait de la meciul nebun cu Rapid. Iar dupa joc, o parte din fanii celor doua echipe au mers impreuna la bere la una din terasele din apropierea stadionului.

De altfel, si banner-ul afisat de galeria progresista (foto jos), “Fara bete-n roate / Pentru proiecte curate” continea o referire evidenta la ambele cluburi prezente ieri pe teren.

Din partea clubului progresist, vrem sa transmitem din aceasta pagina respectul nostru pentru pasionatii suporterii stegari si eforturile, inclusiv financiare, depuse de ei pentru aceasta supravietuirea acestei frumoase echipe!

Un gând despre „Respect pentru suporterii brașoveni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s