Partida dintre Sporting Roșiori și CSM Slatina, câștigată de olteni cu 1-0 în prima etapă a returului, l-a avut la centru pe arbitrul Valentin Porumbel din Oltenița. Fluierașul a fost acuzat de presa locală că ar fi favorizat jocul echipei oaspete prin acordarea a numeroase lovituri libere celor de la CSM Slatina și prin fragmentarea excesivă a jocului, în defavoarea celor de la Sporting Roșiori.

Totuși, chiar dacă se vorbește de ”foarte multe greșeli de arbitraj în favoarea Slatinei”, jurnaliștii din Teleorman nu fac referire concretă la o fază exactă, care să fi avut caracter decisiv pentru desfășurarea partidei.

Mass-media locală mai acuză că arbitrajul lui Porumbel ar fi fost ”protejat” de observatorii delegați să supervizeze acest joc. La finalul meciului de la Roșiori, fanii locali i-au cerut socoteală arbitrului Valentin Porumbel, care a fost evacuat din incintă cu ajutorul forțelor de ordine. Se pare că de același tratament a avut parte, dinspre suporteri, și cunoscutul om de fotbal Gheorghe Chivorchian care, deși nu are nicio funcție oficială la CSM Slatina, a asistat la mai multe partide ale oltenilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s