Pauza forțată impusă de autorități are consecințe și asupra sistemului competițional din România. Liga a III-a, ca și alte competiții, au fost suspendate până la finele lunii martie, dar măsura se poate extinde. Astfel, meciul de astăzi de la Balotești, dar și următoarele, nu se vor disputa.

Progresul Spartac rămâne însă în pregătiri, cu toate că în această perioadă este interzisă și organizarea de meciuri amicale. Antrenorul principal Andrei Erimia a întocmit un plan de pregătire individualizat, pentru fiecare jucător în parte. În măsura posibilităților, pregătirile vor continua în grupuri mici, pentru a se evita propagarea virusului Coronavirus.

Fotbaliștilor progresiști li s-a impus să respecte măsurile sanitare indicate de autorități, iar în plan profesional au obligația de a urmări cât mai multe meciuri transmise de televiziuni, în această perioadă.

Reunirea lotului progresist este planificată pentru luni 16 martie. Rămâne de văzut sub ce formă va fi aceasta efectuată. Mesajul antrenorului Andrei Erimia a fost clar: ”Aveți grijă de sănătatea voastră și a familiilor”.

Fotbaliștii progresiști, ca și suporterii, așteaptă unele certitudini în privința continuării campionatului dar, după cum se poate observa, situația la nivel mondial este extrem de volatilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s