Echipa Progresul Spartac Esports a disputat două meciuri în Liga I Pro Clubs 11vs11, PlayStation. Bleu-albaștrii au remizat cu Universitatea Cluj-Napoca, 1-1, golul nostru egalizator fiind marcat la capătul unei faze foarte frumoase de atacantul central Crysty.

În al doilea meci al serii, progresiștii au pierdut cu Petrolul Ploiești, scor 2-0, dar au jucat bine și au primit golurile abia pe final. Progresul Spartac a acumulat 5 puncte în divizia de elită a acestui sistem de joc.

Joi seară, cu începere de la 21.50, vor urma alte două meciuri pe teren propriu, cu Galaxy Timișoara și CSV FCSB.

Îmbucurător este faptul că aseară, la dubla cu Șepcile Roșii și Lupii Galbeni, transmisiunea directă a fost urmărită de jucători și fani progresiști. Pe de altă parte, Federația Română de Fotbal va organiza eCupa României, însă într-un sistem diferit. Jucători de la echipele reale vor fi la butoane urmând să controleze jucătorii virtuali. Liga Profesionistă de Fotbal, pentru a umple golul competițional, va organiza, de asemenea, Liga I la fotbal virtual, acolo unde cele 14 echipe din fotbalul real vor încăpea pe mâna unor gameri profesioniști.

Mult succes mai departe Progresul Spartac Esports!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s