Socul infrangerii neasteptate cu Axiopolis s-a prelungit si in meciul urmator. Spre norocul nostru, am avut parte de un al doilea meci consecutiv acasa, in compania uneia dintre cele mai modeste formatii ale seriei, Delta Tulcea, iar partida a adus si revenirea pe stadionul din Intrarea Vrabiei, omologat in sfarsit pentru Liga a treia. Dar in locul victoriei facile pe care o asteptam, am avut parte de emotii pe final, dupa ce oaspetii au inscris la 2-0 (pentru noi marcasera Stanciu si Donca) si Raduta a salvat apoi singur cu un atacant advers. Odata cu acest meci, s-a conturat un prim unsprezece stabil, care nu va fi modificat decat la ultima etapa, in urma accidentarii lui Ditu – destul de serioasa din pacate: Raduta – Parfeon, Stoian, Neacsu, B. Grigore – Frangu, Donca – Nechita, Apostol, Ditu – Stanciu.

Deplasarea urmatoare, la Metalul Buzau (foto), echipa neinvinsa la ora jocului, se anunta astfel mai mult decat dificila. Insa de data aceasta echipa a surprins pozitiv, depunand un efort deosebit pe un teren sintetic de o calitate discutabila. Am deschis scorul prin Stanciu, din penalty, inainte de pauza. Gazdele ne-au egalat insa dupa o invalmaseala si doar momentul de inspiratie al lui Lixandru, de abia introdus, care a patruns si centrat ideal pentru Apostol, ne-a adus trei puncte mari.

A urmat un joc acasa cu Modelu, pe care l-am fi putut pierde inainte de a-l incepe, ambulanta venind in ultima clipa (trecusera deja 9 minute din cele 15 de asteptare suplimentara permise) si fiind si neconforma, aspect pe care insa oaspetii nu l-au contestat la timp, adica inainte de start, ci doar dupa joc. Din nou am inceput greoi, iar adversarii au avut ocazii uriase la 0-0, golul lui Stanciu (care a deschis scorul pentru a treia oara consecutiv cu putin inainte de pauza!) venind contrar cursului jocului. Dupa pauza ne-am descatusat, iar scorul de 3-0 a parut chiar unul insuficient daca ne raportam la ocaziile ratate.

Turul s-a incheiat cu o deplasare la FCSB II, echipa care ii avea in primul unsprezece pe Golofca, Plesca si De Amorim, avand ca miza primul loc la finalul turului, pentru care ne era suficient si un egal. Golofca a ciupit o minge din fata lui Raduta si la pauza eram condusi cu 1-0. Andrei Erimia da insa lovitura aruncandu-l pe Stoian varf si, dupa ce Apostol egaleaza cu un sut superb langa bara, capitanul progresist aduce pe final golul de 2-1 (Stanciu a facut apoi 3-1 pe contraatac) care inseamna ca iernam pe primul loc! O performanta nevisata, de care suntem mandri si acum, dupa un tur de campionat in care am strans 11 victorii, un egal si o infrangere (performanta pe care am egalat-o apoi in primavara lui 2019).

Mai jos, va oferim rezumatul acestui ultim joc, precum si un montaj cu majoritatea golutilor reusite in acest sezon:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s