Echipa de fotbal virtual progresul Spartac Esports a susținut alte două etape, aseară, în Liga I Pro Clubs. Bleu-albaștrii de pe playstation au învins Voința cu 2-1, primul gol, marcat de Traian Drăghici, fiind unul foarte frumos, în urma unei scheme la lovitură liberă, exersată îndelung la antrenamente. Golul decisiv a fost marcat de Naikuu, din pasa lui Crysty.

În al doilea meci al serii, progresiștii au remizat pe terenul puternicei Oțelul Galați, scor 1-1. Gălățenii au licență de reprezentare din partea echipei reale de Liga a III-a. Golul egalizator a venit exact după aceeași rețetă, cu Crysty pasator și Naikuu la finalizare.

Progresul Spartac Esports ocupă locul 9 în clasament, cu 14 puncte. În Liga I evoluează 14 echipe, ultima retrogradând direct. Formațiile de pe locurile 12 și 13 susțin baraj de menținere, în compania unor formații de eșalon inferior.

Progresul Spartac Esports va participa și la Cupa României, competiție care va începe după încheierea sezonului de Liga I, din care s-au scurs 11 etape.

Mult succes mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s