Barajul din seria a II-a a Ligii a III-a, Unirea Slobozia – Mostiștea Ulmu, este contestat de formația de pe locul al treilea al clasamentului, CS Afumați. Fosta divizionară secundă a contestat rezultatul meciului din etapa a treia, 1-1 cu Înainte Modelu, susținând că echipa călărășeană a avut în teren un jucător, Costin Petre (foto), fără drept de joc.

Petre este sub contract cu Dunărea Călărași și a jucat trei meciuri pentru Înainte Modelu, iar formația ilfoveană consideră că toate aceste meciuri trebuie pierdute la masa verde de Modelu. CS Afumați a înaintat o contestație, pe cale oficială, aceasta urmând să se judece săptămâna viitoare. Dacă FRF va decide ca rezultatul să se schimbe în favoarea Afumațiului, atunci echipa din județul Ilfov va urca pe locul secund și va fi în măsură să joace barajul în dublă manșă cu Unirea Slobozia.

După primele trei runde, Costin Petre s-a întors la Dunărea Călărași, unde a jucat, până la finalul turului, la echipa de juniori republicani A, în calitate de fotbalist profesionist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s