Staff-ul AFC Progresul 1944 Spartac are, în această perioadă, o singură prioritate: întocmirea dosarului de licențiere pentru Liga 2, condiție obligatorie pentru participarea la barajul de promovare în acest eșalon.

Respectivul dosar este unul complex și are în vedere îndeplinirea mai multor condiții, de infrastructură și personal, criterii sportive, juridice și financiare, pe care echipa candidată la promovarea în Liga a II-a trebuie să le îndeplinească. Documentația doveditoare înseamnă ore de muncă din partea tuturor, pentru ca la data fixată de Federația Română de Fotbal, 29 mai 2020, totul să fie în regulă.

O comisie de licențiere va analiza ulterior dosarul și va da o rezoluție care, în cazul nostru, sperăm să fie favorabilă, deoarece Progresul Spartac îndeplinește condițiile stipulate. Echipele care întocmesc dosar de licențiere pentru Liga secundă dar nu promovează, pe criterii sportive, nu mai sunt obligate, ulterior, să întocmească o altă documentație pentru participarea în Liga a III-a.

Pe de altă parte, pe parcursul acestei săptămâni, a fost depusă și documentația pentru clasificarea Academiei de juniori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s