Asociația Județeană de Fotbal Giurgiu a stabilit modul de finalizare pentru actuala ediție a campionatului județean. Astfel, primele patru clasate din fiecare serie, Sud și Nord, vor intra în play-off. Se va juca eliminatoriu, în fiecare serie, de fiecare dată echipa mai bine clasată urmând să aibă avantajul terenului propriu. Finala campionatului va fi un duel între reprezentante ale celor două serii geografice.

Dunărea Giurgiu, echipa-simbol a giurgiuvenilor, și-a manifestat intenția de a promova în Liga a III-a. Dunărenii sunt pe locul patru într-o serie, așa că vor juca numai în deplasare, însă pauza forțată de pandemia Covid-19 i-a ajutat să se reorganizeze și să își cristalizeze o nouă formulă, dar și obiectivul de a promova în Liga a III-a.

Echipa condusă de antrenorul Adonis Puiu a transferat mai mulți jucători din București și din Bulgaria, beneficiind din plin de sprijinul autorităților locale și județene. Dunărea Giurgiu este reprezentanta de tradiție a orașului, în mediul fotbalistic, Astra fiind o echipă mutată de la domiciliul inițial, PLoiești.

Reprezentanta județului Giurgiu va lua parte la un turneu triunghiular de promovare, alături de campioana Municipiului București și a județului Ialomița. Prima clasată va promova direct, existând posibilitatea, în funcție de numărul de locuri vacante, ca și a doua clasată să obțină acest drept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s