Federația Română de Fotbal a analizat dosarele de licențiere depuse de echipele de fotbal care au dreptul să joace în Liga a II-a, sau sunt candidate pentru acest eșalon. După prima lectură, numai 7 grupări au primit undă verde. Acestea sunt Metaloglobus, FarulDunărea CălăraşiConcordia ChiajnaFK CsikszeredaUnirea Slobozia și CSM Slatina.

”Comisia de certificare a îndeplinirii condițiilor minime de participare în Liga 2” a descoperit probleme la celelalte 13 cluburi, printre acestea regăsindu-se și unele cu nume important în fotbalul românesc, precum ”U” ClujASU PoliPandurii, RipensiaCSM Reșița sau ”FC U” Craiova. Celelalte echipe cu dosarele incomplete la termenul limită sunt: SCM Gloria BuzăuViitorul Pandurii Târgu JiuAerostar BacăuMostiștea UlmuProgresul SpartacFotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare.

Acestea au avut mici probleme, de completare a dosarului, din acest motiv fiind sesizată, procedural, în cazul tuturor 13, Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Aici, fiecare club cu probleme a avut termen până astăzi să și le regleze, altfel riscă sancțiuni financiare ori, în cazul cel mai rău, să nu primească certificarea pentru noul sezon, deci să nu i se dea dreptul să joace în Liga 2.

Sancțiunile financiare sunt între 3.000 și 10.000 de lei.

Progresul Spartac a fost prima dată pusă în fața unei asemenea încercări. Conducerea bleu-albastră a luat act de chestiunile ce trebuie îmbunătățite la dosarul de licențiere și le va remedia în timp util, conform instrucțiunilor primite. Suntem optimiști și considerăm că avem toate șansele să trecem de acest hop.

Progresul tot înainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s