Zilele au trecut, cu bune si (mai ales) cu rele, si iata-ne intrati in saptamana “dublei” decisive cu CSM Slatina, care va hotari castigatoarea seriei a treia si implicit echipa promovata in liga secunda.

Ne-am pronuntat vehement impotriva deciziei FRF privind organizarea acestui baraj, iar o parte din motivele pe care le-am enuntat atunci raman in picioare, cel mai grav fiind acela ca ambele formatii vin dupa cinci luni de pauza totala si este greu sa atinga un nivel competitiv pentru partidele care decid un intreg sezon. Este insa momentul sa admitem si ca, in situatia extrema prin care trece nu doar Romania, ci si intreaga planeta, acest baraj ofera ambelor formatii prilejul de a castiga PE TEREN, prin joc, locul mult visat in liga superioara.

Situatia e, teoretic, la fel de dificila pentru ambele cluburi, dar ghinionul a ales sa dea o lovitura in plus gruparii bleu- albastre, care a avut parte de doua cazuri de coronavirus, afectand doi jucatori de baza, Parfeon si Leafu.

Progresul Spartac a devenit astfel “outsiderul” dublei, mai ales ca a avut parte si de o nedorita pauza de o saptamana a antrenamentelor din acelasi motiv. Dar baietii nostri vor da totul pentru a demonstra ca au ramas aceeasi frumoasa echipa din primavara, iar inspiratia lui Andrei Erimia in jocurile cu miza (reamintim ca Progresul a depasit, in dubla directa, toate adversarele din liga a treia, inclusiv Farul si Rapid!) speram sa fie confirmata inca odata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s