Adversara noastra de astazi, cu care ne “batem” pentru locul in divizia secunda, este o echipa redutabila, din al carei lot fac parte numerosi jucatori cu experienta in ligile superioare. Dintre acestia, retine atentia tripleta ofensiva Vasile Gheorghe – Doman – Vlada, pe care se bazeaza sperantele oltenilor de a puncta pe tabela de marcaj.

Vasile Gheorghe (foto, 35 de ani), capitanul si golgeterul CSM, este un jucator cu peste 200 de meciuri la nivelul primei ligi, lider de necontestat al gruparii din Slatina, a carui clasa si experienta s-a vazut si in tur cand a inscris primul gol al partidei directe, cu un sut plasat din marginea careului.

Alaturi de el, atacantii Vlada (33 de ani, golgeterul Rapidului in sezonul trecut) si Doman (32 de ani, ex – FC Arges, adus in iarna de la Vedita Colonesti) reprezinta un cuplu de temut pentru orice aparare. Trio-ul a reusit sa creeze spectaculoasa faza care a adus, la Rosiori, in primavara, singurul gol al slatinenilor din retur, cu Vasile Gheorghe la finalizare.

Dintre cei trei, Vlada a apucat sa evolueze o data in Vrabiei, in tricoul Rapidului, in memorabilul joc castigat cu 3-1 de progresisti. Nici singura intalnire a lui Doman cu bleu-albastrii, in tricoul echipei din Colonesti, nu a fost de bun augur pentru acesta, echipa sa cedand cu 0-2 pe teren propriu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s