Asa cum am anticipat in avancronica meciului, cele 5 luni de pauza competitionala, fara nici un meci oficial, iar in cazul Progresului si fara un amical decent disputat, s-au cunoscut in derularea partidei decisive de ieri.

Prima repriza a fost totusi datatoare de sperante, dupa un inceput cu oaspetii in pressing, progresistii preluand controlul jocului, blocand devreme atacurile adverse si avansand tot mai mult cu mingea la picior in terenul advers. Au aparut si fazele de poarta – jumatatea de ocazie a lui Tudorache, “trasorul” peste al lui Donca si mai ales lovitura de cap a lui Acasandrei, de putin pe langa poarta.

Repriza secunda insa CSM Slatina a reusit sa isi ridice nivelul de joc si sa tina mai mult mingea in jumatatea gazdelor, creindu-si si cateva foarte bune ocazii de a inscrie. Boiangiu si Leafu au blocat excelent suturi periculoase din apropiere, in timp ce norocul ne-a ocrotit la reluarile lui Doman (bara) si Toma (reluare cu capul milimetric pe langa). Doar sutul foarte bun de la 20 m al lui Boiangiu, parat in extremis, pe final, a putut fi notat drept mare sansa de gol in dreptul Progresului in aceasta repriza.

Una peste alta, a parut ca jocul elaborat de pase al bleu-albastrilor mai are nevoie de timp pentru a se regasi, in timp ce un jucator de talent de genul lui Doman poate inventa o “ghidusie” si trezit din somn la 3 dimineata! Asta nu inseamna insa ca penalty-ul dat pe final ar fi avut vreo legatura cu realitatea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s