Un număr de peste 50 de suporteri progresiști, la care s-au adăugat și membri ai galeriei argeșene, au susținut echipa Progresul Spartac în returul barajului de la Slatina. Susținătorii bleu-albaștri au găsit o modalitate de a vedea meciul, de pe o colină, peste una dintre peluze. Ei s-au auzit cântând tot meciul, dominând fundalul sonor al Stadionului ”1 Mai” din Slatina.

La final de meci, suporterii progresiști s-au adunat la poarta principală de intrare, pentru a-i aplauda pe favoriți. Până la ieșirea de la cabine a fotbaliștilor progresiști, susținătorii noștri au prezentat un repertoriu bogat, dominând clar, numeric și ca varietate, duelul cu galeria celor de la CSM Slatina. Deși distanța fizică între cele două grupuri a fost foarte mică, nu au existat incidente.

Galeria progresistă a efectuat această deplasare pe cont propriu și i-a încurajat pe băieți, asigurându-i de atașamentul lor și mai departe, în pofida eșecului din barajul de promovare. Galeria progresistă a fost interesată și de starea de sănătate a mijlocașului Leo Boiangiu, pe care l-a văzut ieșind de pe teren, accidentat.

Mulți dintre cei care susțin CSM Slatina sunt și în galeria echipei FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, formație care a promovat în acest sezon, în Liga a II-a. Galeria progresistă i-a felicitat pe cei de la CSM Slatina, pentru promovare, dar a și întors gestul celor de la FC Argeș, scandând pentru promovarea piteștenilor în Liga I.

Progresul tot înainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s