Dupa cum se cunoaste, Progresul Spartac trece printr-o masiva remaniere inainte de startul noului sezon. Intrucat lucrurile se schimba de la o zi la alta, ne-am propus sa anuntam mutarile – inclusiv pentru a nu afecta negocierile purtate de fostii nostri jucatori cu posibilele lor echipe – doar dupa ce acestea se concretizeaza in semnarea unor contracte.

O veste buna este aceea ca majoritatea celor plecati si-au gasit angajamente la echipe din zona limitrofa Capitalei, iar multi dintre ei ar putea chiar sa revina in Vrabiei ca adversari. Este cazul lui Leafu (Ulmu), Acasandrei (Popesti), Tudorache (Afumati), Ditu si E. Radu (Balotesti).

In Bucuresti, dar in liga secunda, la Metaloglobus, vor evolua Iulian Raduta si Mihai Sandru. Ambii au mai avut experiente la acest nivel – primul la CS Otopeni iar al doilea la Clinceni si Farul.

Exceptia o reprezinta din pacate tocmai preferatul fanilor progresisti, “decarul” formatiei, satmareanul Mircea Donca (foto), care a ales sa se intoarca spre casa, acolo “unde se agata harta-n cui”, urmand sa lupte anul viitor pentru promovarea in liga secunda sub culorile Minaur Baia Mare.

Si daca tot am anuntat atatea despartiri, inclusiv de doi dintre veteranii grupului care au evoluat inca de la liga a patra, Donca si Raduta, sa anuntam ca ceilalti trei veterani – Parfeon, Geana si Stanciu – dar si Voican, Vlad, Lolescu, A. Grigore, Petcu, Cazaciuc, intra aproape cu certitudine la categoria “ramaneri”.

Le tinem pumnii tuturor (si celor care li se vor alatura pe lista “despartirilor”) pentru a “face reclama” si acolo unde vor evolua spiritului progresist conturat in acesti ani in Intrarea Vrabiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s