Revenit in vara lui 2018 sub comanda antrenorului cu care incepuse fotbalul, Andrei Erimia, dupa ce evoluase in liga a patra pentru Regal si Steaua, fostul international de juniori Edi Radu nu a reusit sa se impuna ca titular la Progresul in primul sau sezon.

Andrei Erimia a venit apoi in primavara cu o “gaselnita” tipica, reprofilandu-l ca varf de atac (din fundas central) iar primele evolutii pareau sa confirme aceasta mutare. A urmat insa partida cu scandal de la Popesti (foto), iar Radu a fost una din principalele sale victime, incasand mai intai un cot in figura si apoi un fault dur care l-a scos practic din joc pana la sfarsitul sezonului.

Nici in campionatul trecut Edi nu a scapat de ghinioane si accidentari, bifand doar 45 de minute pe teren (acasa cu Unirea Bascov) in tot sezonul.

Ieri insa, dupa practic un an si jumatate de pauza, el a reusit o partida excelenta, inscriind doua goluri si fiind un permanent pericol pentru poarta adversa. Sa speram ca problemele de sanatate au ramas definitiv in urma si ca avem, in persoana lui Edi Radu, un nou varf de 20 de goluri pe sezon!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s