Reluarea competitiilor fotbalistice oficiale pentru copii si juniori (ca si a celor de amatori, la nivel judetean) ramane din pacate imposibila practic in conditiile actualului protocol medical ce prevede testari repetate pentru jucatori si staff, cu costuri greu de suportat la acest nivel. Din pacate, un interviu acordat de ministrul sanatatii pentru gsp.ro ne spune ca nu exista intentia imediata de a relaxa acest protocol.

In aceste conditii, FRF si-a propus sa reporneasca macar Liga Elitelor, asigurand cluburilor participante sprijin financiar pentru a acoperi costurile testarilor anti-COVID. Din pacate, daca formatul de anul trecut al competitiei (doua serii de catre 12 echipe) se mentine, Progresul Spartac, clasat pe locul 31 in topul academiilor de juniori din tara, va fi intre primele cluburi “sub linie”…

Asteptam insa cat mai curand suport si intelegere din partea autoritatilor pentru restartarea completa a fotbalului la toate nivelurile, fie prin relaxarea protocolului medical, fie prin acoperirea sau reducerea costurilor cu testele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s