Progresul Spartac nu a reusit decat un egal pe teren propriu cu Concordia Chiajna 2, dupa un meci in care momentele de neinspiratie in defensiva si ratarile incredibile ne-au facut sa pierdem doua puncte avute “in buzunar”.

Constantin a deschis scorul pentru oaspeti in min 13 dupa o pasa gresita in terenul progresist dar egalarea -destula de norocoasa – a lui Vlad (20’) parea sa repuna lucrurile pe fagasul normal. Urmeaza asediu la poarta “verzilor” cu un penalty clar neacordat la Cazaciuc, un reflex incredibil al lui Chesneau dupa o patrundere superba al lui Lixandru, o ratare “imposibila” a lui Bodea si un gol anulat dupa pauza lui Edi Radu.

Din nimic, oaspetii fac 2-1 prin golul lui Stanica, iar Progresul se vede nevoita sa alerge dupa egalare, pe care o reuseste in min 82 Grigore dupa un corner. Asediul disperat din final nu mai aduce nimic, desi Mihai Ion e foarte aproape de golul de 3-2.

Au jucat: Voican – Vlad, Alexandrescu, Parfeon, Lixandru – A. Grigore, St. Pacionel, Petcu, Milea (72 M. Ion) – Bodea (72 Ed. Matei), Cazaciuc (46 Ed. Radu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s