Progresul Spartac s-a calificat, dupa o victorie obtinuta in prelungiri, in turul 4 al Cupei Romaniei, ultimul dinaintea intrarii in competitie a echipelor de prima liga.

La stabilirea programului meciurilor, in aceasta runda, se tine cont in continuare de criterilor geografic, asa ca cele mai probabile adversare pentru progresisti sunt echipele din Bucuresti si Ilfov. Asta inseamna, in ordinea clasamentului de anul trecut, Rapid, Metaloglobus si invingatoarea de maine dintre CS Afumati si Concordia Chiajna. Oricare dintre acestea sunt adversare redutabile, iar in cazul in care adversara ar fi CS Afumati meciul s-ar disputa pe stadionul acestora.

Faptul ca zona Bucuresti – Ilfov va avea fix patru reprezentante in turul urmator este un argument in plus ca imperecherea se va produce exact intre ele. Sansele de a evolua in compania unor formatii din orase relativ apropiate de Capitala precum Petrolul, Dunarea Calarasi, Ulmu / Slobozia, Gloria sau Metalul Buzau sau chiar… FC Pucioasa pot fi apreciate asadar ca extrem de scazute.

Oricum ar fi, bleu-albastrii vor pleca cu sansa a doua in acest joc, dar o noua surpriza i-ar putea aduce fata in fata cu unul din marile cluburi ale fotbalului nostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s