Iata ca si evaluarile INSTAT, la care apeleaza constant managerul Andrei Erimia de la startul campionatului, confirma evolutia excelenta a bleu-albastrilor in meciul cu Rapid. Astfel, toti cei unsprezece titulari au primit, in premiera in acest sezon, scoruri de peste 200 de puncte!

Preferatul INSTAT cu 293 de puncte a fost si de aceasta data capitanul echipei, Eugen Lixandru, cel care a reusit centrarea de la golul superb al lui Andrei Grigore, dar si recuperarea care a precedat golul decisiv al lui Milea. L-au urmat Silvian Matei (279), care a depus un efort imens la mijlocul terenului, si cei doi jucatori de 18 ani din echipa, Cirlig (261) si Alexandrescu (253)! Grigore (246) si Milea (244), jucatori cu contributii majore pe tabela de marcaj (gol, respectiv assist si gol decisiv), incheie plutonul fruntas al evidentiatilor partidei.

Oarecum socant, cel mai bun jucator al partdei a fost considerat un rapidist, Dulca, cu 300 de puncte – in schimb mai mult de jumatate din colegii sai au primit scoruri sub 200!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s