Golul progresist din minutul 59 a lasat spectatorilor transmisiei live, dar si comentatorilor partidei, impresia unei pozitii de ofsaid la Mihai Ion, ramas singur singurel cu portarul advers (foto jos). De altfel, Cotolan si alti cativa jucatori ilfoveni, ba chiar si antrenorul Todoran, au protestat fata de “centralul” partidei, pacaliti de derularea fazei.

Imaginile de mai sus insa – cu mingea deja plecata din piciorul lui Ohaci – ne arata clar ca Mihai Ion este scos din ofsaid de jucatorul cu numarul doi al gazdelor, Robert Tatu. Varful progresist, in plan indepartat, a fost primul care a “simtit” traiectoria balonului si a plecat inspirat ajungand din cativa pasi complet liber la 10 metri de poarta de unde a inscris cu sange rece. Decizie corecta asadar a asistentei Nan Marilena de a lasa faza sa mearga, asa cum demonstreaza clar capturile de mai sus din transmisia directa a Metropola TV.

Pentru Mihai Ion, acesta este al doilea gol al sezonului, dupa cel marcat in Ghencea la 1-4 cu Steaua – culmea, tot pe urmarire dupa un sut deviat al lui Ohaci!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s