In perioada eliminarii din Cupa Romaniei prin acel memorabil 3-2 progresist din Intrarea Vrabiei, Rapidul a traversat o criza de forma evidenta, legand si trei infrangeri consecutive in campionat.

Dupa demiterea lui Iencsi, “visinii” au instalat o echipa tehnica interimara condusa de Mihai Iosif, antrenorul echipei secunde, care a reusit sa refaca moralul si spiritul de lupta al rapidistilor, readucandu-i, dupa trei succese consecutive, in cartile promovarii, la doar doua puncte de primul loc!

Un amanunt mai putin cunoscut insa e ca din echipa tehnica a lui Mihai Iosif face parte si fostul nostru jucator din liga a IV-a si primul an de Liga a III-a (dar si al Progresului din Cotroceni din anii 2007-2009) Alex Frangu, in calitate de preparator fizic. Alunecarile longilinului mijlocas (ultimul din fotografie) sunt cu siguranta inca in amintirea fanilor bleu-albastri, dar si ale adversarilor ramasi pe neasteptate fara… obiectul muncii.

Seria de victorii nu pare sa fi convins conducerea Rapidului sa il confirme pe Iosif ca principal – un impediment fiind si faptul ca acesta nu are licenta de antrenor A care sa ii permita sa conduca o echipa de liga secunda. Asta nu ne impiedica insa pe noi sa ii uram mult succes in cariera de antrenor progresistului nostru, Alex Frangu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s