Progresul a inceput, la fel ca in meciul de sambata cu Popesti, direct de la 1-0 dupa un sut superb de la 30 m al lui Pacionel. Dar Ulmu a reactionat prompt si, in doar jumatate de ora, a intors rezultatul, inscriind trei goluri, toate din faze fixe, doua lovituri libere si un corner reluat imparabil cu capul de Acasandrei. Tot o lovitura libera executata la vinclu de Ditu stabileste scorul la pauza: 2-3!

Dupa pauza Progresul domina si, mai ales pe final, dupa intrarea “gastii de la 2004”, isi creeaza mari ocazii de a egala, dar portarul Raduta ne aminteste ca situatiile de “unu la unu” cu atacantul advers sunt punctul sau forte. In prelungiri insa un penalty scos de Matei Andrei si transformat de Petcu aduce totusi un scor de 3-3 mai apropiat de raportul de forte din teren.

Au jucat: Voican (80 Ciontos) – Ed. Matei (35 Vlad), Parfeon, Alexandrescu, Lixandru (75 Demeter) – D. Ion (35 Sandru), S. Matei (75 Costea), Ditu (65 Ohaci), Pacionel (65 Stroe) – M. Ion (35 M. Andrei), Ed. Radu (35 Petcu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s